Páfrány u.

A Resonator Kft. egyik legújabb beruházása a Budapest, II. kerület, Páfrány utca 11467 hrsz. alatt található, 11.330 m2 összterületű telek megvásárlása és fejlesztésre történő előkészítése. Az ingatlan prémium lokációval rendelkezik: Hűvösvölgyben, a természetvédelmi terület szélén, csendes és ősfás környezetben található. 

Jelenleg folyamatban van az ingatlant a Páfrány utcával összekötő híd megépítése, ennek elkészülte után biztosított lesz a telek közútról történő közvetlen megközelítése. 

A telek a beruházói szándék szerint értékesítésre kerül.  

2022-ben a Resonator Kft. neves építészek bevonásával - Lázár Antal (A&D Stúdió Kft.), Vékony Tamás (LIMA Design Kft), Földes László (Földes és Társai Építésziroda Kft.), Zsuffa Zsolt és Kalmár László (Zsuffa és Kalmár Építész Műterem Kft.), Soltész Noémi és Pajer Nóra (NANAVIZIO Kft.), Dévényi Tamás (Budapesti Építőművészeti Műhely Kft.), Skardelli György (Közti Zrt). - koncepciótervet készített a területen hét, önálló villaépületből álló lakópark megépítésére. 

Vételi érdeklődés esetén az értékesítés részleteivel és a koncepciótervvel kapcsolatban keresse illetékes munkatársunkat:

Balogh Anikó
ingatlanbudaors@resonator.hu
+36 30 650 2401

Képgalériáink