Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP) – Resonator Kft. Budaörsi telephely

A Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP) az ország egyik legismertebb, kiváló elhelyezkedésű ipari parkja, amelynek létrehozásában a Resonator Kft. is úttörő szerepet vállalt. Az egyik első tulajdonosként már 1998. óta van jelen az Ipari Parkban, ahol jelenleg is egy több irodaépületből és raktárcsarnokból álló, mindösszesen 26.115 m2 területű ingatlannal rendelkezik. 

Az Ipari Park legnagyobb erőssége az M0, M1 és M7 autópályákhoz való közelség, a frekventált lokáció mellett védjegye a fejlett infrastruktúra és a magas színvonalú üzemeltetési szolgáltatások. A területen szinte minden szektor képviselteti magát, jellemzően kis- és közepes méretű társaságok folytatnak itt gyártó, termelő tevékenységet. 

A Resonator Kft. bérlői között olyan jó nevű, a gyártás és szolgáltatás különböző területein működő vállalkozások találhatók, mint például az Okuma szerszámgépeket forgalmazó Smartus Zrt., az innovatív lámpaépítési technológiájáról ismert Innotec Magyarország Kft., vagy éppen az iskolai székeket gyártó és jelentős exporttevékenységet folytató gyártó Ventura Manufacturing Kft. 

Amennyiben bérelhető irodaterület vagy raktár iránt érdeklődik, kérjük, keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségen:

Balogh Anikó

ingatlanbudaors@resonator.hu

+36 30 650 2401

Az Ipari Parkon belül a Teller Ede körúton található az irodánk.

Képgalériáink