Ingatlanfejlesztés és üzemeltetés

Fasor Irodaház

Fasor Irodaház

Az épületegyüttes négy különböző irodaépületből áll, melyek a Városliget és a város találkozásánál, tágas, parkos környezetben, kitűnő közlekedési adottságokkal ideális feltételeket nyújtanak a zavartalan munkavégzéshez.

Bővebben
Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP) – Resonator Kft. Budaörsi telephely

Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP) – Resonator Kft. Budaörsi telephely

A Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP) az ország egyik legismertebb, kiváló elhelyezkedésű ipari parkja, amelynek létrehozásában a Resonator Kft. is úttörő szerepet vállalt. Az egyik első tulajdonosként már 1998. óta van jelen az Ipari Parkban, ahol jelenleg is egy több irodaépületből és raktárcsarnokból álló, mindösszesen 26.115 m2 területű ingatlannal rendelkezik.

Bővebben
Dunavarsány Ipari Park Kft.

Dunavarsány Ipari Park Kft.

A Közép-Magyarországi Régióban fekvő Dunavarsány Ipari Parkot elsősorban a multinacionális, valamint a hazai nagy vállalatok jelentős területigényű letelepedésének, valamint a beszállítók és a helyi vállalkozások működésének elősegítésére hoztuk létre. 

Bővebben

Reso Ingatlan 3 Kft. – Szent László utca

A Szent László u. 60-64 sz. alatti ingatlan sok változáson esett át a 2023-as évben. Az ingatlan tulajdonjoga új cégbe, a Reso Ingatlan 3. Kft. tulajdonába került, ami már egy projektcég, így alkalmas az ingatlan önálló képviseletére. 2023 elején megkezdődött az osztatlan közös tulajdon tulajdonosok szerinti szétválasztása és az ehhez szükséges bontások, jogi folyamatok megindítása. A folyamat az év végére lezárul és kialakulnak az önálló tulajdonnal rendelkező ingatlanok. A bontás kapcsán kialakult parkoló területek alkalmat adnak új bérlők bevonzására. 

Bővebben

Páfrány u.

A Resonator Kft. egyik legújabb beruházása a Budapest, II. kerület, Páfrány utca 11467 hrsz. alatt található, 11.330 m2 összterületű telek megvásárlása és fejlesztésre történő előkészítése. Az ingatlan prémium lokációval rendelkezik: Hűvösvölgyben, a természetvédelmi terület szélén, csendes és ősfás környezetben található. 

Bővebben

Fagyöngy Lakópark

Befejeződött a Fagyöngy lakópark (Budapest III. kerület, Csillaghegy) kialakítása és felépítése. A 160 lakás már átadásra került az új tulajdonosoknak.

Bővebben