Archív híreink

Kútvölgyi Toronyépület homlokzatkorszerűsítése

2022.december 07.

2020-ban az A&D Stúdió Kft. nyerte el az Új Szent János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi Toronyépülete, közismertebb nevén a „Kútvölgyi Kórház” homlokzatkorszerűsítésének tervezési munkáját.

Bővebben

A DNS-szobor megépítése

2022.december 07.

A Kútvölgyi Toronyépület homlokzati rekonstrukciójának során az A&D Stúdió Kft., mint a projekt generál tervezője, nagy hangsúlyt fektetett az örökségvédelmi szempontok maximális érvényesülésére. A Stúdió építészei ezért az épület korábbi terveit felkutatva javaslatot tettek a főbejárat eredeti állapotához illeszkedő műalkotások létrehozására.

Bővebben

Egry kiállítás a Kőrössy Szalonban

2022.december 06.

Egry József, a Balaton festőjének festményeiből látható kiállítás a Kőrössy villában. A gyűjteményből Egry teljes életpályája kirajzolódik.

Bővebben

Hamarosan nyit a Zsolnay Múzeum a Kőrössy villában

2022.december 06.

Szabó András műgyűjtő, a Resonator Kft., valamint a ResoArt Alapítvány tulajdonában lévő közel ezer darab kerámiát számláló magángyűjteményt bemutató kiállítótér nyílik hamarosan Budapesten a Kőrössy villában.

Bővebben

A Resonator Kft. gondozásában jelent meg az „Egry József művei a Resonator Kft. Gyűjteményében” c. művészeti album

2022.december 06.

Szabó András a Resonator Kft. alapító tulajdonosa és műgyűjtő sokáig szertelenül bővülő gyűjteményeit az elmúlt évtizedben két meghatározó területen összpontosította, a Zsolnay kerámiákkal és az Egry József alkotásokkal.

Bővebben
Vissza a hírekhez