Archív híreink

Egry-inspirációk – avagy mennyire érezhető a kivételes művész hatása 140 év távlatából?

2023.július 21.

Június 24-én nyílik meg az Egry József 140 kiállítás a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban, melynek fő koncepcióját már körbejártuk szervezői és alkotói oldalról, most pedig arra is keressük a választ, hogy vajon milyen hatással van Egry József napjaink neves műgyűjtőire és melyik műalkotásokat kölcsönözték a közelgő kiállításhoz. Szabó Andrást kérdeztük.

Bővebben

Ambassador Saud Alshamsi látogatása a ResoArt Alapítványnál

2023.július 10.

Volt szerencsém ellátogatni a ResoArt Alapítványhoz, és megcsodálni Zsolnay porcelán manufaktúra Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. lenyűgöző művészeti gyűjteményét..

Bővebben

A Balaton festőjéről szóló kiállítással nyit a felújított veszprémi Laczkó Dezső Múzeum

2023.július 04.

A megújult Laczkó Dezső Múzeum a Balaton festője, Egry József születésének 140. évfordulója alkalmából összeállított kiállítással nyílik meg a nagyközönség előtt június 24-én.

Bővebben

Egry József kiállításával nyílik meg a teljesen felújított Laczkó Dezső Múzeum

2023.július 04.

A nagyközönség június 24-étől látogathatja az Egry József születésének 140. évfordulója alkalmából összeállított kiállítást a teljesen felújított Laczkó Dezső Múzeum tágas termeiben.

Bővebben

Kútvölgyi Kinikai Tömb homlokzati rekonstrukciója

2023.július 04.

Az A&D Stúdió Kft. valósította meg a  az Új Szent János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi Toronyépülete, közismertebb nevén a „Kútvölgyi Kórház” homlokzatkorszerűsítésének tervezési munkáját. Erről jelent meg cikk a Magyar Építőművészet magazin 2023 / 02. számában, nevesítve benne a tervezőket is. Ezúton is köszönjük mindenkinek a konstruktív közreműködést, amelynek révén ilyen sikeresen záródhatott ez a projekt!

Bővebben
Vissza a hírekhez