Aktuális híreink - Szolgáltatók

Aknafedlapok, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Főporta

2020.október 14.

A Budapest Airport új főportát épít, valamint felújítja és bővíti az ahhoz kapcsolódó szervizutat. Duna-Armatúra beton-öntvény fedlapokat szállított az út-, és parkoló építéshez.

Bővebben

Megújul az Aquaréna!

2020.október 01.

Magyarország egyik legnépszerűbb csúszdaparkja az idei esztendőben teljes körű felújításon esik át: a 2021-es nyitásra újrafóliázott medencékkel, modernizált vízforgató berendezésekkel és új attrakciókkal várjuk kedves Vendégeinket. A rekonstrukció során egy olyan élményparkot alakítunk ki, amely a színes programoknak, a változatos szórakozást biztosító csúszdáknak és medencéknek köszönhetően minden korosztály számára remek időtöltést biztosít majd. A felújítás előrehaladásáról folyamatosan tájékoztatást adunk az Aquaréna Facebook-oldalán.

Bővebben

Nagyátmérőjű csapadék csatorna, Mártírok útja, Székesfehérvár

2020.szeptember 30.

Székesfehérváron a Mártírok útján megkezdődött a csapadékvíz főgyűjtő II. szakaszának felújítása a a Seregélyesi út - Madách Imre út közötti szakaszon.

Bővebben

DN 300 ivóvíz gerincvezeték, Jókai utca, Győr

2020.augusztus 27.

A Duna-Armatúra DN 300 átmérőben PAM gömbgrafitos öntöttvas csöveket szállított Győrbe, a város legnagyobb volumenű nyári útfelújítási projektjéhez.

Bővebben

DN 800 ivóvíz nyomóvezeték, Haller utca

2020.június 17.

A Duna-Armatúra DN 800 átmérőben PAM csöveket és idomokat szállított a Budapest XI. ker. Haller utcai villamos deltavágány projekt víziközmű részéhez.

Bővebben
Vissza a hírekhez