Aktuális híreink - Ingatlangazdálkodás

Új betelepülő a Dunavarsány Ipari Parkban

2020.december 01.

Területet vásárolt a Dorimpex Kft. a Dunavarsány Ipari Parkban. Szeretettel üdvözöljük Őket betelepült vállalkozásaink között. Az asztalosipari termékekkel foglalkozó vállalkozás az ország több pontján van már jelen. Új üzemének létesítési helyszínéül a Dunavarsány Ipari Parkot válaszotta a vállalkozás. A megvásárolt 1 hektáros terület, a Neumann János utcában helyezkedik el a FÉMALK Zrt. és az Infinitours Kft. telephelyei között. A vállalkozás gőzerővel dolgozik a telephely létesítésén. Bővebb információt a Dorimpex Kft. honlapjain találhatnak a kedves érdeklődők a https://dorimpex.hu/ és a https://byspan.hu/ címeken.

Bővebben

Területet vásárolt a Dofe Kft.

2020.december 01.

A Dunavarsány Ipari Parkban 2005 óta jelenlévő Dofe Kft., újabb területet vásárolt a Dunavarsány Ipari Parkban. A vállalkozás a meglévő gombaüzemének bővítése érdekében megvásárolta a Dunavarsány Ipari Park I-es számú vízműve, és a Dofe Kft. jelenlegi telephelye közötti mintegy 6.000 m2-es terültetet, melyen terveik szerint a meglévő üzemük termelőkapacitását fogják bővíteni.

Bővebben

Megkezdtük a Fagyöngy Lakópark átadását

2020.október 26.

Befejeztük a III. kerület, Valéria utca - Róza köz – Körös utca – Papírgyár utca közötti 13.802 négyzetméteres, zöldövezeti területen megvalósuló Fagyöngy Lakópark építése, amelynek keretében 160, prémium minőségű lakást adunk át új tulajdonosaiknak.

Bővebben

Budaörsi Irodaház és raktár rekonstrukciója

2020.október 01.

A Budaörsi Ipartelep elindítása a Resonator Kft. legelső ingatlanfejlesztési projektjei közé tartozik, és büszkék vagyunk rá, hogy az akkor még szinte lakatlan terület azóta az ország egyik legjelentősebb ipari parkjává vált.

Bővebben

2019-es üzleti év zárása

2020.június 22.

A Dunavarsány Ipari Park Kft. taggyűlése a COVID 19 járvány által okozott nehézségek ellenére 2020. március 31-én összeült. A 2019-es üzleti évről készült beszámolót Pálfy Márton ügyvezető ismertette, az a taggyűlés egybehangzóan elfogadta. Az üzleti év eredményei megfelelnek a korábbi terveknek.

Bővebben
Vissza a hírekhez